Koemarkt Bar-BQ Tour

Zondag 14 juli | v.a. 15:00 uur

Op zondag 14 juli, vanaf 15:00 uur, verandert de Koemarkt in Purmerend in een waar BBQ-paradijs! Vijf gezellige horecazaken - Café Aad De Wolf, de Balustrade, De Bonte Koe, De Artiest en Café De Heeren - openen de deuren van hun bar voor een heerlijke Bar-BQ middag!

Wat kan je verwachten?

Overheerlijke BBQ gerechten; Elk van de vijf deelnemende zaken biedt een uniek BBQ-gerecht aan, zorgvuldig bereid door hun BBQ-chefs.

Hoe werkt het?

⁠Voor slechts €27,50 krijg je een stempelkaart die je recht geeft op een BBQ-gerechtje bij elk van de vijf zaken. Deze stempelkaarten zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende horecazaken, dus loop even langs. Dus, je gaat naar de eerste deelnemende zaak, bestelt een lekker gerechtje, drinkt gezellig een drankje en je krijgt na je bestelling een stempel op je kaart. Als je weer trek krijgt, ga je naar de volgende zaak en... nou ja, je begrijpt het wel! Krijg jij je stempelkaart vol? Zou mooi zijn...

Deelnemende zaken:

  • Café Aad De Wolf
  • De Balustrade
  • ⁠De Bonte Koe
  • ⁠De Artiest
  • Café De Heeren

Mis deze smakelijke ervaring niet! Kom op zondag 14 juli, om 15:00 uur, naar de Koemarkt in Purmerend en proef heerlijke BBQ-gerechten die deze vijf zaken te bieden hebben. Een perfecte gelegenheid om te genieten van heerlijk eten, goed gezelschap en een gezellige sfeer.

Tot ziens op de Koemarkt!


Kaarten reserveren

De kaarten worden weggelegd voor je en je kan ter plekke betalen. Ophalen kan t/m vrijdag 12 juli, daarna gaan ze weer in de verkoop.

Deelnemende Bar/Cafés