Lekker ontbijten op de Koemarkt

30-05-2024

Het ontbijt is misschien wel één van de belangrijkste maaltijden van de dag. Door te ontbijten, krijgt je lichaam genoeg energie om de dag te starten. Samen met vrienden buitenshuis lunchen, dineren of borrelen doen we allemaal regelmatig, maar waarom kies je er niet een keer voor om buiten de deur te ontbijten? Niets is toch gezelliger om samen met jouw vrienden de dag te beginnen?

Speciaal voor de ontbijtliefhebbers openen een aantal ondernemers op de Koemarkt 's morgens vroeg de deuren voor een heerlijke bakje koffie of uitgebreid ontbijt. Dus waar wacht je nog op? Trek je beste outfit aan, trommel je vrienden op en laat je verleiden door de heerlijke geuren en smaken die op je wachten. Waar ga jij ontbijten?


De perfecte start van je dag Bij Brasa!

De deuren van BRASA Purmerend staan zeven dagen per week wagenwijd voor je open. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat word je hier met open armen ontvangen voor een heerlijk ontbijt, smakelijke lunch, verrassend diner of gezellige borrel. 

Bij Brasa vind je alles voor een perfecte start van de dag.

Als een van de weinige horecazaken op de Koemarkt, opent BRASA zijn deuren om 09:00 uur. Zodra de klok negen slaat, ontwaakt de keuken en kun je van de hele menukaart bestellen. Of je nu zin hebt in een verse croissant met een glas jus d'orange, een fruitige granola bowl, huisgemaakte pancakes of het uitgebreide BRASA's Breakfast, hier vind je alles voor een perfecte start van de dag. En als je jezelf wilt trakteren op een huisgemaakt gebakje, moet je zeker de wekelijks veranderende cheesecake proberen. Dus waar wacht je nog op? Kom binnen, neem plaats en laat BRASA je zintuigen verwennen!

Onze keukenbrigade staat zeven dagen per week vanaf 09:00 uur voor je klaar, zodat je volop kunt genieten van onze uitgebreide menukaart. Of je nu zin hebt in een croissantje of een stevig ontbijt, bij ons kan het allemaal!

Lou Lou Purmerend, begin je dag met een glimlach!

Lou Lou Purmerend is de jongste horecazaak op de Koemarkt. Na een flinke verbouwing opende deze hippe en knusse ontbijt- en lunchroom in november 2023 haar deuren. Al snel heeft Lou Lou Purmerend haar plekje op de Koemarkt veroverd. Met een licht en fris interieur en een zonnig terras in de ochtend, is dit dé ideale locatie om je dag te beginnen.

Bij Lou Lou wordt alles van de menukaart met veel passie en plezier vers- en zelfgemaakt. Van huisgemaakte granola en kleurrijke açai bowls tot luchtige buttermilk pancakes, hier vind je het allemaal. Bij iedere hap proef je de liefde en zorg waarmee alles is bereid. Wil je jezelf echt verwennen? Breid je ontbijt dan uit met een verfrissende smoothie of sapje, gemaakt van vers fruit.

Bij ons wordt echt alles zelfgemaakt, van de granola tot aan de buttermilk pancakes!

Ook koffieliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Elke kop koffie wordt hier met de hand gezet, met Lou Lou's eigen koffieblend, samengesteld door de eigenaresse. En als je het ontbijt hebt gemist, geen zorgen! Je kunt de hele dag door genieten van het uitgebreide menu.

Van kleurrijke açai bowls tot luchtige buttermilk pancakes, bij Lou Lou vind je het allemaal.

Wil je ook lekker ontbijten op de Koemarkt?

Neem dan contact met onderstaande bedrijven

Brasa Bar & Kitchen

Koemarkt 25-27
0299 - 423 815

Lou Lou Purmerend

Koemarkt 34
0299 - 748 345