Top besloten feestlocaties op de Koemarkt 

22-05-2024

De dikke Van Dale omschrijft het woord 'Feest' als 'viering van een belangrijke gebeurtenis of gedenkdag'. En laten we eerlijk zijn, het leven zit toch vol met belangrijke gebeurtenissen die gevierd moeten worden, nietwaar? Of je nu een (kinder)verjaardag, jubileum, bruiloft of babyshower viert, het zijn allemaal speciale momenten die een feest verdienen!

Maar hoe plan je zo'n geweldig besloten feest? Dat begint allemaal met de juiste locatie! Van een knusse zaal tot een volledig café, gelukkig vind je op de Koemarkt voor ieder feest een geschikte locatie. Benieuwd waar je jouw volgende feestje kunt vieren? Blijf lezen en ontdek het! 


De Heeren is dé ultieme feestlocatie voor elk jubileum, verjaardag of welk feest dan ook.

Écht alles kan in Café De Heeren

Bij Café de Heeren draaien ze hun hand niet om voor het organiseren van een knalfeest. Dit sfeervolle bruine café aan de Koemarkt is dé ultieme feestlocatie voor elk jubileum, verjaardag of welk feest dan ook. Hier worden alle feestjes met veel persoonlijke aandacht op maat georganiseerd. Met een standaard arrangement als basis, maar de vrijheid om het helemaal naar jouw wensen aan te passen, hier geldt het motto: 'U vraagt, wij draaien!'. Vanaf € 34,50 per persoon (voor minimaal 35 personen) geniet je hier van het standaard arrangement, inclusief (speciaal) bier, wijn, frisdrank, binnenlands gedestilleerde dranken en heerlijke hapjes. Van een échte discovloer tot een top DJ en van live zanger tot fotograaf, alles is mogelijk bij Café de Heeren. 


Thomson Party Place, voor al je grote en kleine feesten!

Thomson Party Place is een begrip op de Koemarkt. Met jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen, heeft deze locatie het podium geboden aan enkele van Nederlands grootste artiesten, zoals André Hazes, Herman Brood en De Dijk. Tegenwoordig deelt Thomson Party Place zijn ruimte met Restaurant De Doele en beschikken ze over drie zalen. Of je nu een feest wilt organiseren voor 30 personen of meer, hier ben je aan het juiste adres. Van smakelijke hapjes tot uitgebreide buffetten, alles wordt tot in de perfectie bereid in hun eigen keuken. En wist je dat Thomson Party Place ook een officiële trouwlocatie is? Van de receptie tot aan het feest, hier nemen ze met veel plezier de organisatie van de mooiste dag van jouw leven uit handen. 

Thomson Party Place is ook een officiële trouwlocatie, dus een combinatie met het feest is heel goed mogelijk!


Feesten zonder zorgen in Café Aad de Wolf!

Al sinds 1965 zit Café Aad de Wolf gevestigd op de Koemarkt in Purmerend. Wat ooit begon als een eenvoudig dinsdag(markt), is door de jaren heen uitgegroeid tot het gezellige café zoals we het vandaag kennen. Maar wist je dat je hier ook jouw eigen besloten feest kunt organiseren? Vanaf 35 personen kun je in een privé zaal jouw feestje vieren. Van de hapjes tot de drankjes, bij Café Aad de Wolf wordt alles voor je geregeld en hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, waaronder het all-in feestavond arrangement. Dit uitgebreide arrangement bestaat uit een volledig verzorgde avond met een welkomstdrankje, onbeperkte drankjes, hapjes en luxe mini-broodjes als afsluiter. Dus, waar wacht je nog op? Laat Café Aad de Wolf jouw feest tot in de puntjes verzorgen en geniet zorgeloos van een onvergetelijke avond.

Laat Café Aad de Wolf jouw feest tot in de puntjes verzorgen en geniet zorgeloos van een onvergetelijke avond.

Wil jij graag een besloten feestje vieren?

Neem dan contact met onderstaande bedrijven

Café De Heeren

Koemarkt 32
0299 - 414080

Thomson Party Place

Koemarkt 58
0299 - 423 305

Café Aad de Wolf

Koemarkt 37-30
0299 - 450 338